Hoppa till innehåll

Säkerhetsteknik

Vi är en mycket uppskattad leverantör av säkerhetssystem och våra tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med Larm-, Kamera- och Passersystem av olika fabrikat. Vi erbjuder marknadsledande produkter, rådgivning inom området säkerhetsteknik och är experter på helhetslösningar och vana att integrera det i tex. KNX system eller liknande. Vi arbetar med säkerhetssystem för privatbostäder, företag eller offentliga fastigheter. Vi har behörig larmingenjör vilket kvalitetssäkrar våra leveranser.

Kontakta oss

Larmsystem

Vi installerar marknadens mest flexibla säkerhetssystem för villor, kontor, lager, industrier samt andra stora lokaler och byggnader. Med en app i mobilen kan systemet enkelt styras och övervakas med smartphone, surfplatta och dator. To Trust är en rekommenderad partner till Ksenia Lares 4.0, ett av marknadens mest moderna och säkra system med fantastisk användarvänlighet. Vi arbetar med många andra system också men vi upplever Ksenia som ett av de system som har det som vi tycker ett modernt larmsystem bör ha. Vi har även lång och gedigen erfarenhet av äldre larmsystem så som Larmnet 6000, Bosch, DSC, Paradox m.fl. Rådfråga oss gärna om just ert projekt och behov.


Kamerasystem

Det finns ett stort antal olika produkter och det kan vara svårt att välja vilket fabrikat och funktion som passar bäst för just ert behov. Våra tekniker hjälper er att ta fram den kameralösning som passar ert behov bäst. Vi är vana av att arbeta med flera olika produkter och system. Våra tekniker utför dagligen service, montering och installationer av kameraövervakning, såväl utomhus som inomhus. Kamerasystemet kan vara en fristående del eller anslutas mot ett integrerat system med inbrottslarmet eller passagekontrollen för att ge en utökad funktionalitet. Ett gemensamt gränssnitt och en samlad bild ger hög användarvänlighet.


Passagesystem

Med ett passersystem förenklas mycket. Du slipper använda nycklar och har i stället en passerbricka till ditt hus, din bostadsrättsförening eller ditt företag. Du får du ett mer användarvänligt och dessutom mindre sårbart system. Försvinner en bricka så tar du bort den från systemet, enkelt och säkert. Du behöver alltså inte byta cylindrar om någon tappar nyckeln. To Trust kan vara Er behjälplig med att byta gamla nycklar mot elektroniska nycklar. Ni får hos oss tillgång till våra utbildade och certifierade experter som hjälper er med ett förslag på plats. Eftersom vi är obundna får ni en objektiv syn som utgår från ert behov. Utifrån det hjälper vi er att hitta rätt fabrikat och sedan skräddarsy den lösning som passar just er verksamhet. Passagesystemet är mjukvarustyrt och anpassat efter ert behov och har en systemuppbyggnad som är unik och har en lång rad innovativa funktioner. Det finns inget krav på separat server/dator för drift av systemet, det krävs inte heller någon licenshantering eftersom allt är inbyggt i systemet. Passersystemet kan styras och administreras via webbläsare. Hör av er om ni vill veta mer hur vi kan hjälpa er.

Bygglarm eller andra tillfälliga larmbehov

Under byggarbeten ändras situationen löpande och det kan vara svårt att ha fasta larm eller kameror. Vi är vana att skydda byggplatsen, maskiner och verktyg med flexibla system. Vi arbetar med både mobila kameralösningar och traditionella larm men med lösningar som är mobila för att passa ett byggarplatsens ständiga förändring. Vi arbetar med hyrlösningar som kan anpassas till byggtiden och vi har alltid tillfälliga larm på lager för att kunna monteras upp snabbt. Vi arbetar med små och stora projekt.

Säkerställ funktion på ditt säkerhetssystem - teckna ett Serviceavtal

Vi rekommenderar alltid att våra kunder tecknar ett serviceavtal efter installationen är färdigställd. Detta för att säkerställa funktionalitet och öka livslängden. Vi erbjuder därför löpande avtal där vi sköter service och revision av de anläggningar vi installerat. Vi kan även erbjuda serviceavtal för befintliga säkerhetsanläggningar. Vi utför allt från akuta jouruppdrag till planerade underhållsarbeten.


Larm- & Kameraväskor

Ibland uppkommer situationer där man behöver stärka skyddet runt en person, bostad eller lokal. Det kan vara under en period innan det ordinarie larmet inte hunnit kopplas in eller vid en incident där någon blivit hotad eller man av andra anledningar tror att det kan ske attentat eller annat. Det kan också bero på att man helt enkelt tagit beslut om att installera larm eller kameror men innan det kommit på plats, önskar en temporär lösning. Vi har även kunder som använder våra väskor under längre perioder då de uppskattar flexibiliteten. I alla dessa fall kan en larm- eller kameraväska vara ett bra alternativ. De är väldigt flexibla och väldigt användarvänliga och vi har alltid ett antal redo för att snabbt kunna monteras och driftsättas.