Hoppa till innehåll

Servicetjänster

Har du koll på vem du släpper in hemma eller på kontoret? Varför erbjuder ett säkerhetsbolag servicetjänster? I dagens läge är det viktigt att veta vem man anlitar för tjänster, oavsett om det är privat eller till företaget. Det är också viktigt att de man anlitar erbjuder bra villkor för sin personal. Vi vet att man behöver tänka helhet, därför erbjuder vi bakgrundskontrollerade och säkerhetsutbildad personal som arbetar med bra villkor. Allt för att öka tryggheten för våra kunder.

Kontakta oss

Städning

Har du också svårt att hinna med vardagen, låt våra fantastiska personal ta hand om städningen hos er. Få saker går upp emot att komma hem till ett nystädat hem. Vi är vana att städa små eller stora bostäder och allt ifrån var tredje vecka till flera gånger varje vecka. Vi har gott om referenser.


Fönsterputsning

Vi erbjuder fönsterputs och många av våra kunder passar på att boka in det i samband med sin städning ett par gånger om året.

Trädgårdstjänster

Behöver du hjälp med att ta hand om trädgården. Klippa gräs, vattna, beskära buskar och träd tar tid och kan vara svårt. Vi kan hjälpa dig med det och har även samarbeten med trädgårdsarkitekter som kan hjälpa till att skapa din oas och sedan erbjuda löpande skötsel, Hör av dig så berättar vi mer.

Övriga servicetjänster

Har du också svårt att hinna med allt. Vi kan hjälpa dig att, på ett miljömässigt bra sätt, tvätta bilen på uppfarten, ta emot och plocka upp maten, lämna in och hämta kemtvätt? Eller har ni kanske behov av en nanny eller liknande. VI erbjuder en rad tjänster, både i egen regi eller genom samarbeten med våra utvalda och kontrollerade partners.